Vi har mottatt et leserinnlegg som fortjener oppmerksomhet:

«Da vi ankom Langebåt lørdag 28. mars, så vi til vår forskrekkelse at «noen» hadde tatt seg til rette på tomta vår, Langebåtveien 107. Det var kappet ned mye buskas som bare lå strødd utover. Vår tomt går ut til Langebåtveien. Det så ikke mye pent ut gjennom påskedagene. Vi forventer at folk som ønsker å ta ned noe, kommer og snakker med oss på forhånd og i det minste rydder etter seg. Etter befaring av miljøkomiteen i går, 10. april, ryddet vi  opp selv. Det som var tatt ned hadde ikke med mangel på utsikt å gjøre.

Vil også nevne at for få år siden, tok «noen» ned en pen grantopp på samme område. Det oppdaget vi like over nyttår så toppen antok vi var tatt ned et par uker tidligere for å bli juletre. Det sto (og står) fortsatt igjen ca. en meter som vedkommende ikke gadd fjerne. Stygt og trist!»

Terje og Mari Waadeland