IMGP0072 Sandbuktadagen ble tradisjonen tro arrangert den siste lørdagen i juli. IMGP0064Tross lav dagtemperatur og varslet regn møtte det med stort og smått opp 60-70 glade deltagere, og regnet holdt seg til alt hell på høflig avstand til det hele var over.  Det ble som tidligere år arrangert krabbefiskekonkurranse med medaljer til vinnerlaget, og natursti med en liten premie til alle deltagere. Det var mulighet til å ta svømmeknappen, og en håndfull hardbarkede vikingbarn kastet seg uti fra brygga og fullførte med glans. Totalt 8 knapper ble delt ut til tøffe svømmere. Kaptein Sabeltann og hjelpegutten hans kom også på besøk til stranda vår, og lærte alle de fremmøtte å knyte skipsknuter før det var tid for skattejakt. Og da det viste seg å være sjokolade inne i gullmyntene i år igjen, fikk Sandbuktabarna overta skatten. Deretter var det grilling og sosialt samvær til regnet nærmet seg utpå ettermiddagen.

Vi i arrangementskomiteen er svært fornøyd med årets Sandbuktadag. Dette er et familiearrangement som er blitt en veletablert og populær møteplass for Langebåtfolk i alle aldre. Dagen bidrar positivt til fellesskapet på stranda vår, og er tydelig verdsatt av brukerne av fellesstranda, noe det gode oppmøtet også tydet på.

Styret i Sandbukta Båtforening retter en stor takk til komiteen med Bodil som skipper!