Helge Dietrichson har fulgt opp at busstilbudet ble fjernet, her er svaret  fra Ruter om kollektivtilbudet i Oslo og Akershus:

________________________________________________________________________________________
Emne: Spørsmål  rutetilbudet #294357

Hei Helge Dietrichson

Takk for din henvendelse med ref: 294357.

Vi har kjørt busser i linje 575 (tidligere linje 631) til og fra, og via, Søndre Hallangen i en årrekke. Fra sommeren 2015 besluttet vi å fjerne kjøringen via Søndre Hallangen på de ruteplanene som kjøres med redusert tilbud til jul, påske og sommer. Årsaken til det er særdeles lavt kundegrunnlag, ofte null, men også én til to kunder i hver buss.

Dette er verken miljøvennlig eller samfunnsøkonomisk forsvarlig løsning i et område som for øvrig trenger og forventer mer kollektivtrafikk. På bakgrunn i de henvendelsene vi har fått om sommerplanen i 2015 vil vi vurdere på nytt tilbudet via Søndre Hallangen når sommerplanen for 2016 skal lages, men vi kan ikke love noen endring i tilbudet pr nå.

Slik svarer du på denne eposten:
Denne meldingen kommer fra en adresse som det ikke er mulig å svare til. Direkte svar på denne meldingen vil derfor ikke komme frem til oss. Hvis du ønsker å svare på denne e-posten gjør du det via denne lenken: Jeg har tilleggsinformasjon til saken.

Med vennlig hilsen
Kristin Aarre
Leder kundebehandling

Ruter As
Kollektivtrafikk for Oslo og Akershus
Dronningens gate 40
Postboks 1030 Sentrum
NO-0104 Oslo

www.ruter.no