På grunn av det varme værert har vannforbruket steget meget det siste døgnet. På høytrykken har det i tillegg antagelig blitt en lekasje på en ledning eller at en kran ikke er stengt. Dette oppsto på mandag formiddag og det er i løpet av onsdagen gått ut 27000 liter på denne kursen mor normalt mellom 5000 og 6000 liter. Kursen blir nattestengt fra kl.23.00 i dag onsdag frem til kl. 07.00 torsdag morgen. Vi ber alle på denne kursen sjekke ledningene sine og også hos naboene.På lavtrykken mor Oslofjorden er det også stort forbruk, her år det ut 1200 liter i timen også på natten. Vi frykter at det kan være en eller annen som har eget vann og som ikke har montert tilbakeslagsventil på dette vannet. Vi ber om at de som finner lekasjer eller ikke har tilbakeslagsventil på eget anlegg, kontakter Olav Aardalsbakke på tlf. 905 18 577