I natt har det igjen gått ut ca. 12000 liter vann for mye på kursen mot Oslofjorden. Dette betyr at vi ikke har fått fylt opp tankene i løpet av natten. Dersom forbruket ikke avtar utover dagen, må jeg stenge kursen mot Oslofjorden natt til onsdag.

Det har nå gått veldig bra i over en uke, men som nevnt ikke i natt.

Kan i tillegg nevne at det til tider er dårlig med vann for de hyttene som ligger høyest på Langebåt. Dette ser ut til å skyldes at noen lar en kran stå å renne i flere minutter og dermed reduseres trykket på toppen. Dette betyr at jeg må ha hjelp til å legge om høytrykken med en ny 32 mm slage, og denne er tung å få ut helt oppe på toppen. Det betyr også en del ekstra kostnader til deler, selv om alt arbeide gjøres uten betaling. (ring meg gjerne 905 18 577).

Olav Aardalsbakke, Langebåt vannverk