Vi var heldige med været i år også, selv om det kom en liten dusj. Godt over 100 personer deltok, hvorav 50 barn. Det ble som annonsert fisket krabber, og i år var det rikelig av dem, slik at de ivrigste fikk mer 10 eksemplarer i bøtta. Takk til Bodil som kyndig, og rettferdig krabbeminister. Med god temperatur i vannet, og kun en manet som vi fikk på land, var det mange som svømte for de forskjellige knappene. I år var det så mange som svømte 500m at vi måtte bestille flere knapper som blir ettersendt. De to ivrigste svømte 1.000m, og vil få sine knapper i posten. Gøy å se at så mange, og i alle aldere er flinke til å svømme. Sammen med flinke foreldre, holdt Stein orden på at det var like mange barn som kom i mål, som de som startet. Sikkerhet er viktig.

Det ble mange lag som deltok på Naturstien, 3 lag svarte riktig på 8 av 10, mens hele 5 klarte 7. De tre beste lagene var Team Matheo, Tåfistå og L&L.

Dagens høydepunkt var, som tidligere år, besøk av Kaptein Sabeltann. Det ble showet, knyttet knuter, og barna hjalp ivrig til med å finne skatten. Stor takk til Solberg-gutta for den jobben de gjør. Det er liksom ikke en ordentlig Sandbuktadag uten Sabeltann og hjelperne.

På grunn av forbudet mot å tenne bål, ble det ikke noe grilling, men vi tror alle hadde forståelse for at vi respekterte brannvesenets råd.

Vi legger ved noen bilder bilder fra dagen, og håper vi sees neste år.

Hilsen, Styret i Sandbukta Båtforening