Det er ingen ting som slår Langebåt og Sandbukta på en sommer som den vi har opplevet i år med sol, varme, mye bading og hyggelig strandliv.

Det er derfor leit å se hvordan voksne, barn og ungdom legger igjen håndklær, stoler, badeleker, matrester og annet søppel på stranden og regner med at andre skal rydde opp etter seg.

Sandbukta båtforening har påtatt seg ansvar med å holde stranden og området rundt i god stand til glede for mange. Medlemmene i båtforeningen legger ned mange timer i året på å forberede sommeren samt å rydde å gjøre ting klart for vinteren. Sandbukta er ikke bare for oss medlemmer i båtforeningen den er beregnet for alle medlemmene i Langebåt Vel.

Vi må også være klar over at deler av stranden er i privat eie og det er ikke mer enn normal oppførsel å vise respekt for andres eiendom når vi får lov til å benytte den som vi stort sett ønsker. Vi ønsker å ha et godt forhold til naboene, derfor maner jeg til respekt for dette samt den jobben som medlemmene i båtforeningen gjør. Husk den jobben gjør vi for fellesskapet.

Dersom alle rydder etter seg og tar med seg søppel og eiendeler når de har vært på stranden så blir det også hyggeligere for alle å tilbringe dagen på stranden.

Det er heller ikke vanskelig å plukke opp noe som tilfeldig ligger igjen.

Ha en fortsatt GOD SOMMER og ikke glem RUSKEN.

Med vennlig hilsen Sandbukta Båtforening.