Etter en meget vellykket dugnad har styret snakket med flere medlemmer om hvordan vi kan gjøre området til en triveligere møteplass og noe mere enn et plasseringssted for containere og postkasser!

All ære til minigolfklubben som nå vil oppgradere banene og friste nye medlemmer. De vil også arrangere en åpen turnering i sommer.

Hvordan skal vi få mere liv i og rundt velhuset vårt? Ikke alle vet at det er mulig å låne det til forskjellige anledninger. Dessverre er det ikke innlagt vann og toalettfasiliteter der, men det rommer et passe stort rom med bord og stoler som kan settes opp til mange ulike formål.

Hvis medlemmer ønsker å benytte velhuset, send en mail med forespørsel om dato til post@langebaat.no                                                                                          Eneste krav til deg som lånetaker er å sette bord og stoler tilbake slik det stod ved ankomst og børste/tørke og vaske bord og gulv før du forlater lokalene. 

Vi ønsker gode forslag til alt fra spilledag med kortspill og/eller brettspill med turneringer. Det kan være arrangementer for en vennegruppe, et nabolag eller åpent arrangement. Kanskje noen vil friste med vafler eller annen enkel servering. Her er det bare fantasien som begrenser mulighetene!  

Vi tar gjerne imot en bokhylle. Der kan medlemmer hente eller levere bøker så flere kan lese dem.

Velhuset er i utgangspunktet låst, men nøkkel kan hentes hos styrets medlemmer for anledningene.

Vi inviterer til en ide-dugnad og håper det kan blir mere liv og lek i velhuset vårt.

Styret